Објавено на од во категоријата TOPSI, Општествена одговорност.

36614418_1747712101933361_7825679736163532800_o

Бидејќи 1 слика = 1.000 зборови повелете уживајте во сликите, сведоштво од нашиот тим и ТОПСИ атмосферата.
Комплетниот албум е достапен на Facebook страницата на Банката.

 

 

 

 

 

Напиши коментар

Мора да бидеш најавен за да коментираш. НАЈАВИ СЕ

Напишете коментар