10 причини зошто да аплицираш за Work & travel во USA

Објавено на од во категоријата Без категорија.

Тагови:

destinations-usa-new-york

Едно лето, не така одамна, си ги спакував 38те куфери полн со тегли ајвар и сирење (да ми се најдат), им мафнав на мама и тато и се качив на автобус. Да, со автобус не се стига до Америка, ама се стига до Белград од каде леташе авионот кој ме однесе преку големата бара. И… Повеќе »