Microsoft Office Specialist – 28.05.2016

i-bank store беше домаќин на првото национално финале.

Сите 40 учесници добија по 5.000денари од Стопанска банка а за победникот и менторот Банката ги покри трошоците за патувањето на финалето во Флорида, Орландо.

Повеќе информации тука.

TEDx салон – #InternetOfThings 21.11.2015

Првиот TEDx салон организиран во i-bank store

Повеќе информации тука

#ВозиПравоВозиЗдраво Ревијална трка

<strong>На 13.09.2015 од 18 часот пред i-bank store до влезот во Градскиот парк.</strong>

Повеќе информации за настанот тука

Tribute за #StarWars во i-bank store на 30.12.2016

Повод промоцијата на новата m-banking апликација.

Повеќе информации достапни тука

Мини саем на книга во i-bank store oд 12-15.04.2016

И дружење со писателот Петар Андоновски, добитник на наградата Роман на годината за 2015

Повеќе информации тука

Презентација на RoboMac на 22.03.2014

Повеќе информации тука

stb_logo_bottom

Стопанска банка АД - Скопје / ПРАВНА НАПОМЕНА