i-bank store vrata

Има многу банки и филијали, но само една е за млади.
Добре дојде во i-bank store!

 

Прошетај ја i-bank store и виртуелно 🙂

Во i-bank store може да дознаеш како твојот мобилен, лаптоп и домашен телефон се трансформираат во лична банка, но и како секој од нашите банкомати може да се користат за АТМ-банкарство.
Дојди во i-bank store и регистрирај се за користење на нашите алтернативни канали.

 

Дозволи да го следиме ритамот на твојот ден.

СТОПАНСКА БАНКА АД – СКОПЈЕ

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

НАСТАНИ ШТО НЕ ТРЕБА ДА ГИ ПРОПУШТИШ:

Наскоро…
Настани што поминаа тука.

Стопанска банка АД – Скопје
24 часа Контакт Центар:
(02) 3100 109

Адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје,

Република Македонија

e-mail:
i-bankstore@stb.com.mk

ПРЕДЛОЖИ семинар, обука или настан во i-bank store или резервирај го просторот за настанот што ти го организираш.