ШТО ТИ НУДИ ТОПСИ?

TOPSI - услуги од млади за млади! Екслкузивно може да го користат лица на возраст од 18 до 28 години и нуди бесплатна картичка, трансакциска сметка и 24/7 online пристап. Плус, со TOPSI ID картичката (со твој сопствен дизајн) си обезбедуваш супер попусти и зделки. Топ, нели?

Како да станеш TOPSI? Сѐ што треба да направиш е во една од нашите филијали бесплатно да отвориш сметка со пристап до i-bank услугите, да ја симнеш m-banking мобилната апликација и веднаш ќе можеш да ги користиш сите придобивки.

googlePlay
appleStore
winPhoneStore