Објавено на од во категоријата TOPSI, Едукација, Патувања.

Тагови:

dark_banner

Здраво одморџии,

 

Додека се одмораме со разновидни лесни содржини на интернет, повторно некој ги процесира нашите пребарувачки податоци и ни пласира рекламни содржини базирани на профилирањето добиено токму од овие податоци.

И бидејќи Симона 2.0 ги пофали своите пет најдобри блогери, јас сакам да ги пофалам луѓето од www.adtodate.mk, кои, барем за тоа што мене ме интересира, професионално се, ,навистина, ТОПСИ.

 

Токму на темата дали е добро некој да ги обработува податоците од нашата пребарувачка историја за да ни нуди соодветни производи и услуги, луѓето пласираа одличен текст и овој пат сакам да го споделам директно оттаму. Не е дека сум мрза невидена, ама на топлово ми доаѓа полесно да користам туѓи зборови.

А додека сте веќе на  нивната веб-страница, прочитајте и нешто друго advertising related

 

Имајте убаво лето! Јас сум со една нога веќе на одмор!

 

3

Даниел

Дирекција за Маркетинг и Односи со јавност

[{internet}] "фрик" со user friendly профили по социјалниве медиуми и скоро секогаш information hungry.

Напиши коментар

Мора да бидеш најавен за да коментираш. НАЈАВИ СЕ

Напишете коментар