#ТОПСИ БЛОГЕРИ!

Natasa NedanovskaNatasa Nedanovska (1)

Дирекција за плати и интерна благајна;
- И во сто животи, повторно би избрала да бидам економист;
- Вечен ентузијаст.

ДаниелДаниел (20)

Дирекција за Маркетинг и Односи со јавност

[{internet}] "фрик" со user friendly профили по социјалниве медиуми и скоро секогаш information hungry.

ИваИва (1)

Се трудам да го насмеам човек додека сеуште има заби. Многу зборувам, но некако ако организирам турнир во надминување на дневната доза на зборување и пиење кафе, сепак кафето ќе победи.
Се читаме, Ива 😊

ИвоИво (13)

Дирекција за управување со картични производи

НА КРАТКО ЗА МЕНЕ?
Банкарот од твоето маало кој сака да пишува, објаснува и полемизира особено на тема картички, гаџети и искуства од патувања!

КсенијаКсенија (13)

i-bank store претставник

Wanderlust банкар, crowd funding ентузијаст и cat person 🙂 Ќе ви пишувам секако и за банкарЦките работи, а посебно за нашата уникатна i-bank store.

МаргаритаМаргарита (8)

i-bank store

Комуникативна, весела оптимистички насторена. Обожава alternative solutions и приказни кои инспирираат 🙂

РужаРужа (0)

Ентузијаст за подобро утре, реалист и личност што верува во себе. Кариерист со волонтерско искуство. Фан на технологијата во светот на банкарството.

СимонаСимона (9)

Дирекција за трансакциско банкарство

Откривам мудри, инспиративни и напредни трендови, давам свое критично мислење и не се разубедувам лесно!

СимонаСимона (8)

Дирекција за административни работи од областа на човечки ресурси

Збор, два, три
Насмеан креативец, фриленсер и fashion addict.